KOPPENHOL UITGEVERIJ

Onze uitgeverij mag je gerust avontuurlijk noemen. Want wat is er avontuurlijker dan de reis door je eigen geest? Koppenhol Uitgeverij biedt spirituele tools om door je innerlijke landschap te navigeren. Je vindt bij ons o.a. orakel- en tarotkaarten die als kompas kunnen dienen op je reis. Onze missie is om je te helpen om je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat onze producten je raken, uitdagen en je ziel voeden.

WEBSHOP

Via onze eigen website tarot.nl maken we spiritualiteit voor iedereen toegankelijk. Je vindt hier niet alleen onze uitgaven, maar ook tarot- en orakelkaarten van andere uitgeverijen. We leveren zowel aan grote ketens als kleine shops. Ook bedrijven die spirituele producten als nevenactiviteit aanbieden, kunnen op tarot.nl terecht.

ZAKELIJK ACCOUNT

Als je een zakelijk account hebt, kun je via onze webshop tarot.nl alle producten bestellen. Ook groothandels kunnen op deze site terecht. We verkopen de artikelen vanuit ons eigen magazijn en leveren dus snel en tegen een gunstige prijs. Op tarot.nl vind je altijd de meest recente en populairste artikelen.

OVER ONS

Koppenhol Uitgeverij is een kleine, zelfstandige uitgeverij met een zeer uitgebreide webshop op tarot.nl. We zijn er trots op dat we al ruim 30 jaar mensen weten te raken met onze spirituele producten. We werken vanuit ons hart en vol enthousiasme om elke dag weer vernieuwende artikelen te kunnen presenteren.

Fijn bedrijf, prachtige kaarten en heel prettige mensenūüĆü